Meral Akşener kayıplara karıştı! Dostları bile ulaşamıyor

Seçimlerde pek peşe alınan başarısız sonuçların ardından siyasete küsen eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, koltuğu devrettikten sonra kayıplara karıştı. Telefon hattını iptal eden Akşener'e en yakın dostları bile ulaşamıyor. Eski İYİ Parti liderinin, günlerini gözlerden uzakta, ailesi ile geçirdiği söyleniyor.

GÜNDEM 29.05.2024, 13:56 30.05.2024, 09:49 Hakan Öksüz
Meral Akşener kayıplara karıştı! Dostları bile ulaşamıyor

Mayıs 2023'teki genel seçimlerin ardından altılı masadaki partilere yönelik sık sık eleştirilerde bulunan İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener, 31 Mart'taki yerel seçimlerdeki başarısızlığın faturasını ödedi. 

Aday olmayan Akşener, koltuğu Müsavat Dervişoğlu'na devretti

Seçime giderken peş peşe gelen istifalarla sarsılan İYİ Parti'nin seçim sonrasında yaptığı kongrede adaylığını koymayan Akşener, siyaset sahnesinden çekildi. Müsavat Dervişoğlu, kongreden İYİ Parti'nin yeni genel başkanı olarak çıktı. 

Dostları bile ulaşamıyor

İYİ Parti'nin kurucu genel başkanı olan Meral Akşener, partiden ayrıldıktan sonra sırra kadem bastı. Siyasetten elini eteğini çeken Meral Akşener'e yakın dostlarının bile ulaşamadığı kaydedildi.

Akşener, İYİ Parti Genel Başkanlığını Müsavat Dervişoğlu'na devretti

Hattını kapattı, yeni telefon numarasını herkese vermeyecek

Edinilen bilgilere göre çalkantılı siyaset hayatından yorulan Akşener, günlerini Sapanca'da yer alan çiftliğinde ailesi ile geçiriyor. Cep telefonu hattını kapatan İYİ Parti'nin eski liderinin, yeni hat aldıktan sonra numarasını sayılı kişi ile paylaşacağı vurgulandı.

Kılıçdaroğlu yenilse de çekilmiyor

Mayıs 2023'teki seçimlerin mağlup lideri eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise siyasetteki iştahı devam ediyor. Önce seçimi, ardından kurultayı kaybeden Kılıçdaroğlu, partinin gölge genel başkanı olarak kalmak istediği söyleniyor.

Yorumlar (0)