Kendisine takıntılı olan komşularının saldırısına uğradı!

Ankara'da bir kadın, iddialara göre tesettürlü olduğu için komşularının takıntılı davranışlarına maruz kaldı. Kendisi ve ailesinin sürekli sözlü ve fiziksel saldırıya uğradığını belirten kadın, evine girmekten korktuğunu ifade etti.

GÜNDEM 31.05.2024, 17:20 01.06.2024, 18:01 Buse Önder
Kendisine takıntılı olan komşularının saldırısına uğradı!

Etimesgut'ta meydana gelen olayda, iddialara göre, A.T. ve eşi, komşuları F.G.'ye tesettürlü olduğu için sürekli olarak sözlü ve fiziki saldırılarda bulundu. Bu durumdan dolayı mağdur çift, can güvenliklerinden endişe ederek başka bir yere taşınmak zorunda kaldı.

Sürekli darp edilen, küfür, tehdit ve hakaretlere maruz kalan F.G., eşi ve çocuklarının da saldırıya uğradığını belirterek yetkililerden yardım talep etti.

‘Senden tiksiniyorum’

F.G.'nin saldırıya uğradığı anlara ait görüntülerde, komşusunun “Sizden midem bulanıyor. Yeter artık. Gidin buradan” diyerek küfür ettiği duyuldu. Saldırıya uğrayan F.G. ise "İmdat" diyerek çevreden yardım istedi. Diğer komşuların kavgayı ayırmaya çalıştığı görüldü.

‘Evime girmeye korkuyorum’

F.G., saldırgan kadının onları sürekli taciz ettiğini, küfürler savurarak çocuklarına hakaret ettiğini savundu. Bu olayın birçok kez yaşandığını belirterek, komşuyla bahçeden otururken durduk yere saldırgan kadın 'Kenafir gözlerinle bakamazsın' diye bağırarak ona saldırdığını belirtti.

“Çarşafımı yırtmaya çalıştı ve vurdu. Komşular engel olmaya çalıştı ama başaramadı. F.G.'nin parmağımı kanattı ve yüzümü çizdi” ifadelerini kullanan F.G., olaydan birkaç gün sonra saldırgan kadının eşiyle birlikte kendi eşine saldırdığını belirtti.

'Siz buraya şeriat mı getireceksiniz?' dediklerini savunan F.G., “Sen erkeklerle konuşmuyorsun, yüzünü açmıyorsun. Seni TikTok'a atacağım diyerek beni rencide ettiler” ifadelerini kullanarak, evine girmeye korktuğunu ve saldırganların yapacaklarının bir sınırı olmadığını belirtti. Kadının ve adamın cezalandırılmasını istediklerini söyledi.

Valilikten açıklama

Valilik açıklamasında, “Sosyal medyada yer alan Etimesgut ilçesi Bağlıca Mahallesi’nde komşular arasında meydana gelen sözlü ve fiziki saldırı ile manevi değerleri aşağılama iddiasına ilişkin olay ve sorumlular adli mercilere intikal ettirilmiştir. Konuyla ilgili gerekli soruşturma cumhuriyet savcılığı tarafından yürütülmektedir” denildi.

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve adli sürecin titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

Yorumlar (0)