Kayseri'de yaşanan skandala yayın yasağı geldi, şahıs gözaltında

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bir yabancı uyruklu kişinin, yabancı uyruklu bir çocuğu taciz etmesinin ardından Kayseri 2’nci Sulh Ceza Hakimliği tarafından yayın yasağı getirildi. Kayseri Valiliği, söz konusu taciz olayının ardından yabancı uyruklu şahsın gözaltına alındığını bildirdi

GÜNDEM 01.07.2024, 12:00 01.07.2024, 18:04 Melina Ay
Kayseri'de yaşanan skandala yayın yasağı geldi, şahıs gözaltında

Danişmentgazi Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir yabancı uyruklu şahıs çocuk tacizi suçlamasıyla yakalandı. Şüphelinin gözaltına alınması sonrasında mahalledeki kalabalık grup, olayı protesto ederek taşkınlık çıkardı. Kalabalık, yabancı uyruklulara ait araçlara, iş yerlerine ve konutlara zarar verdi. TOMA araçları ve itfaiye ekipleri, çıkan yangınlara müdahale etti.

Güvenlik önlemleri artırıldı

Olayın ardından Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde güvenlik önlemlerini artırarak, mahallelere giriş çıkışları kontrol altına aldı.

Yayın yasağı kararı alındı

Kayseri 2’nci Sulh Ceza Hakimliği, toplumsal olayların büyümemesi ve mağdur çocuğun korunması amacıyla yaşanan olayların ve mağdurun görüntülerinin yayımlanmasını yasakladı.

Soruşturma başlatıldı

Polis ekipleri, taciz olayı ve ardından yaşanan toplumsal olaylarla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Güvenlik güçleri, olayın ardındaki nedenleri araştırarak toplumsal huzuru sağlamaya çalışıyor.

Kayseri Valiliği: "Şahıs gözaltına alındı"

Kayseri Valiliği, söz konusu taciz olayının ardından yabancı uyruklu şahsın gözaltına alındığını bildirdi.

Yorumlar (0)