İzmir'deki Seçil Erzan vakasında iki görevli adliyede!

Yüksek kar vaadi ile çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö'nün hastanedeki tedavisi sürüyor. Çok sayıda ilaç içerek intihara teşebbüs eden Hatice Ö'nün psikiyatri servisine alındığı kaydedildi. Soruşturma kapsamında döviz bürosu çalışanı A.A. ve banka personeli E.Y. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, bankadaki rutin görevlerini yerine getirdiklerini söyledi.

GÜNDEM 01.07.2024, 16:45 Hakan Öksüz
İzmir'deki Seçil Erzan vakasında iki görevli adliyede!

Bir Seçil Erzan vakası da İzmir'de yaşandı. Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö'nün, yüksek kar vadederek Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisini ve 4 iş insanını dolandırdığı öne sürüldü. 

Topladığı paraları, döviz bürosu sahibi Serkan Çelik'e transfer etmiş

Kulübün yönetim kurulu üyesi olan Hatice Ö'nün 7 kişiden topladığı 250 milyon lirayı fona yatırmak ve altın almak yerine, döviz bürosu sahibi Serkan Çelik'e yolladığı iddia edildi. Yüksek kar vadettiği kişilere zaman zaman belirli miktarlarda para gönderen Hatice Ö. hakkında mağdurların şikayetçi sonucu gözaltı kararı çıkarıldı.

Yakalama kararı sonrası intihar girişiminde bulundu

Soruşturma derinleştirildi, yüzlerce kişinin daha aynı yöntemle mağdur edildiği ortaya çıktı. 27 Haziran’da çıkarılan yakalama kararı sonrası şüphelinin peşine düşen polis ekipleri, çok sayıda ilaç içen Hatice Ö'nün, intihar girişiminde bulunduğunu tespit etti.

Hastanede tedavi edildi, psikiyatri servisine alındı

İntihar girişimnden pişman olarak İzmir Şehir Hastanesi'ne giden Hatice Ö, tedaviye alındı. Hatice Ö’nün hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak yemeyi reddettiği kaydedildi.

Doktorlar, başında polis bekleyen Hatice Ö'nün ifade verecek durumda olmadığını bildirdi. Hatice Ö, psikiyatri servisine alındı.

Gözaltına alınan 2 kişi, suçlamaları reddetti

Soruşturma kapsamında döviz bürosu çalışanı A.A. ve banka personeli E.Y. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, bankadaki rutin görevlerini yerine getirdiklerini söyledi. Hatice Ö'nün, bankada yüklü mevduatı olanları gözüne kestirdiği ve bu kişileri dolandırıcılık ağına düşürdüğü iddia edildi.

Yorumlar (0)