"Ben Türk'üm Arap marap anlamam" diyen şahıs tutuklandı

İş insanlarının da aralarında bulunduğu Arap turistleri tehdit eden şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

GÜNDEM 02.07.2024, 19:35 03.07.2024, 09:21 Şeyda Gül
"Ben Türk'üm Arap marap anlamam" diyen şahıs tutuklandı

Sarıyer’de bir şahıs, aralarında Türkiye'ye milyonlarca dolar yatırım yapan iş insanları İbrahim Al Hudaithi ile Khaled Fouzan’in de bulunduğu Arap turistleri tehdit etmişti. Tepki çeken görüntülerinin ardından harekete geçen emniyet ekipleri, turistlerin masasına doğru elindeki bıçağı sallayan şahısı gözaltına aldı. Tehditlerinin yanı sıra sinkaflı küfürler savuran adamın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

"Ben Türk'üm Arap marap anlamam"

Kendini kaybeden adam “Delikanlınız gelsin! Ben Türk'üm Arap marap anlamam. Kimsiniz siz! Benim ülkem burası. Bıçak burada, sokmazsam...” diyerek küfürler savurmuştu.  Ağzından küfür eksik olmayan saldırganın o anları, kafiledeki bir turist tarafından cep telefonu kamerası ile an be an kaydedilmişti.

Provokatör tutuklandı

Görüntülerin ardından şüphelinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülerde yer alan M.İ.'yi kıskıvrak yakaladı. İşlemleri için emniyete götürülen M.İ.'nin olay sırasında alkollü olduğu belirlendi. 'Kasten yaralama' ve 'görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü şahsın görüntülerini paylaştı

Şahsın tutuklandığı anların görüntülerini paylaşan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, “M.İ. isimli şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)