Banu Parlak, şikayetinden vazgeçti! Nedenini sosyal medyadan açıkladı

Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu sanıklar hakkında şikayetçi olan Banu Parlak, şikayetini geri çekti. Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kararının nedenini duyurdu.

GÜNDEM 20.05.2024, 19:02 20.05.2024, 19:05 Buse Önder
Banu Parlak, şikayetinden vazgeçti! Nedenini sosyal medyadan açıkladı

Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı'nda yer alan sosyal medya fenomeni Banu Parlak’a ait güzellik merkezi, 1 Ekim 2023 günü sabaha karşı 02.00 ve 04.30 saatleri arasında motosikletli şüpheliler tarafından kurşunlanmıştı.

Olayla ilgili hazırlanan iddianame kapsamında, Dilan, Engin ve Sezgin Polat’ın ‘azmettirme’ suçundan cezalandırılması talebiyle dava açılmıştı. Davanın ilk duruşması, 25 Nisan’da Küçükçekmece Adliyesi’nde görülmüştü.

Sosyal medya üzerinden açıkladı

Ancak, duruşmadan yaklaşık bir ay sonra Banu Parlak, şikayetinden vazgeçtiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaşanan olayın ardından eski arkadaşı Dilan Polat ve ailesi ile zorlu süreçler geçirdikleri için görüşemediğini vurgulayan Parlak, “Yakın bir zamanda aile ortamında bir araya geldik ve yaşadığımız zorlukları birbirimize anlattık. Nilda’nın bana 'Banu abla, annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı' demesi üzerine dosya benim için kapanmıştır” ifadelerini kullandı.

‘Tutuklanma sebepleri ben değilim’

Bu zamana kadar karşısında muhatap bulamadığını belirten Parlak, avukatı ile yaptıkları değerlendirme sonrasında olayı doğrudan şahısların kendisinden dinlemeye karar verdiklerini belirtti.

Avukatı sayesinde durumu net bir şekilde kendisine izah edecek muhatap bulduğunu vurgulayan Banu Parlak,

Yorumlar (0)