Arda Güler tartışması büyüyor! Sinan Oğan verdi veriştirdi

Milli takımın Çekya maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmandan gelen görüntüler, kamuoyunda infiale neden oldu. Arda Güler'e mobbing uygulandığı iddiası, sosyal medyada gündeme yerleşti. Konu hakkında yorum yapan isimlerden biri olan Sinan Oğan, sert bir paylaşımda bulundu.

GÜNDEM 24.06.2024, 11:17 24.06.2024, 11:27 Hakan Öksüz
Arda Güler tartışması büyüyor! Sinan Oğan verdi veriştirdi

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'ndaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yendikten sonra cumartesi günü Portekiz ile kozlarını paylaştı. Portekiz karşısında varlık gösteremeyen milliler, sahadan 3-0'lık yenilgi ile ayrıldı. Yenilen hatalı goller ve kötü oyun, Türk futbol kamuoyundaki havanın negatife dönmesine sebep oldu.

Arda Güler'in antrenmandaki görüntüleri gündeme yerleşti

Ay-yıldızlılar, çarşamba günü oynayacakları Çekya maçının hazırlıklarına başladı. Milli takımın antrenmanından sosyal medyaya yansıyan görüntüler, gündeme bomba gibi düştü. 

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'in takımla çalışmalara katılmak için yelek giydiği, teknik direktör Montella'nın ise Arda'nın elinden yeleği aldığı görüldü. Sosyal medyada yayılan görüntüler, "Milli takım kampında Arda'ya mobbing i uygulanıyor?" sorusunu gündeme getirdi.

Sinan Oğan'dan Büyükekşi, Altıntop ve Montella'ya tepki

Pek çok isim, Arda Güler'e mobbing uygulandığını belirterek TFF'ye ve teknik direktör ontella'ya yüklendi. Konu hakkında yorum yapan isimlerden biri de Sinan Oğan oldu.

Vincenzo Montella tarafından Arda Güler'e mobbing uygulandığını, yardımcı antrenörlerin izlemekle yetindiğini kaydeden Oğan, "Bazı önemli futbol otoriteleri ile konuştum. Milli takımda menajerlerin yanlış yönlendirmelerde bulunduğunu işlerin iyi gitmediğini söylediler. Mehmet Büyükekşi, Hamit Altıntop ve Montella'nın, bir dünya yıldızını değersizleştirmesine müsaade etmeyiz. Haddinizi bilin, Türk futbolu sizden büyüktür." ifadelerini kullandı.

TFF'den açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu, söz konusu görüntüler ile ilgili açıklamada bulundu. Arda Güler'in kasığında ağrı hissettiği, bu nedenle bireysel çalışma yapmasına karar verildiği kaydedildi.

Yorumlar (0)