Hasta çocuğuna ilaç almaya giden kadını yılan yuttu

Endonezya'da bir piton yılanı saldırısı daha yaşandı. Hasta çocuğuna ilaç almak için evden çıkan bir kadın, 8 metrelik bir pitonun karnında bulundu.

DÜNYA 03.07.2024, 17:00 04.07.2024, 17:38 Melina Ay
Hasta çocuğuna ilaç almaya giden kadını yılan yuttu

Makassar'da yaşayan 36 yaşındaki Siriati, salı günü hasta çocuğuna ilaç almak için evden çıktıktan sonra geri dönmedi. Akrabaları kadının kaybolduğunu fark ederek polise haber verdi. Siriati'nin eşi Adiansa, evlerinin yaklaşık 500 metre uzağında, karısına ait terlikler ve pantolon buldu.

Yılanın şişkin karnından anladı

Adiansa, bölgede gezinirken yaklaşık 10 metre uzunluğunda bir piton yılanı fark etti. Yılanın karnındaki şişkinliği fark eden Adiansa, durumdan şüphelenerek köye dönüp komşularından yardım istedi. Geri dönüp yılanın karnını kesen grup, Siriati'nin cansız bedenini çıkardı.

Devamlı yaşanıyor

Yerel polis şefi Iyang, bu olayın bir ay içinde yaşanan ikinci piton saldırısı sonucu ölüm olduğunu belirtti. Geçen ay da Güney Sulawesi'de bir kadın, piton yılanı tarafından yutularak hayatını kaybetmişti. Geçen yıl çiftçilerin tarlaya çıkmasını engelleyen başka bir olayda ise, 10 metrelik bir piton, ekin eken bir çiftçiyi tamamen yutmuştu.

Yorumlar (0)